Straipsniai: 0
Iš viso: €0

Disney Mickey Minnie siuvinėjimo pleistrai Lipdukai Spausdinami Apdaila Šilumos Perdavimo spausdinimo Aplikacijos ant Drabužių Krūtinės ženkliukai

  • (0 Klientų atsiliepimai )
€0.98

Galimos Funkcijos

Kategorijos:Adata Menai Ir Amatai

Medžiaga: siuvinėjimo + ne-audiniai

Guma savybės: hot melt klijais

Įpakavimas: bulk

Vartojimo sritis: drabužių remonto skyles, apdailos ir kt

--------------

Naudojimas:

1 pirma įdėti audiniu vietoje, kurioje norite įklijuoti, karšto lydalo klijai pusėje drabužių (klijai negali būti pašalintas), įkaitinkite geležies, iš priekio audiniu geležies 10-20 sekundžių, todėl, kad medžiaga fiksuotoje padėtyje.Taip pat galite naudoti adata ir siūlais taisyti padėtį audiniu prieš lyginimo, taip, kad kompensuoti audiniu.

2 fiksuotoje padėtyje audinio ir drabužių (arba kitų tekstilės medžiagų) atvirkštine kryptimi, iš priešingos pusės geležies 30-60 sekundžių, užtikrinti, kad klijai ištirpsta, audinys tvirtai prilimpa prie drabužių (arba kitų tekstilės medžiagų).

3. Galiausiai, geležies iš priekio 1-2 minutes, daugiausia lyginimo kraštų ir kampų audinys, siekiant užtikrinti, kad paviršius yra lygus ir puikiai integruota su drabužiais (ar kitų tekstilės medžiagų).

Pastaba: medžiaga su blizgučiai, karoliukai, cirkonio, šilko gėlės, plaukų kamuoliukus, taip pat medžiaga išsiuvinėta metalinės vielos, turėtų būti išlyginti iš pusėje, kol audinio fiksuotojo tvirtai ir tada nuo priekinės, šoninės apdailos kampai, taip, kad nebūtų sugadinti priekiniai blizgučiai ar kiti priedai.Drabužiai (arba kitų tekstilės medžiagų), turėtų būti laikomi sausai ir išlyginti nenaudojant geležies purkšti vandenį ant audinio ar drabužius.

Po medžiaga yra išlyginti, jis gali būti glaudžiai derinamas su drabužiais (ar kitų tekstilės medžiagų) ilgą laiką.Jei skiaute nusiims po metu ar po plovimo, tai reiškia, kad temperatūra geležies yra per mažas, per lyginimas ir lyginimo laikas yra per trumpas

Žymos: miršta disney, pižama c dygsnio, visos peliukas, bribador moteris rinkinys, amatų, žaislų, metalo, urun lipdukas, vfemage siuvinėjimas, lipdukai estetinės lipdukai, individualų lopai, ponis siuvimo adatos.

Stilius Amerikietiško Stiliaus
Naudoti Drabužių/Priedai
Modelio Tipas Animacinių filmų
Medžiaga Medvilnės
Siuvinėjimo Būdas Paprastas Siuvinėjimo
Prekės Pavadinimas Disney
Kilmės Žemyninė Kinija

Atsiliepimų apie šį produktą

Pridėti atsiliepimą

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas